Stejná krevní skupina?

20. 10. 2018 20:20:20
Nakonec si to rande domluvili. Ten den byli oba od rána nervózní. Těšili se. Měli za sebou snad kilometr vyměněných písmenek a pár fotek, které zakrývaly identitu, ale slibně napovídaly.

Ona. Mladá dáma, která měla malou odchylku, není vůbec důležité jakou. Vedla naprosto normální život, jen v seznamování se jí nedařilo. Většinou se jí akorát pokoušeli dostat do postele. Že je krásná ženská věděla, ale bylo jí to zrovna tak nějak víceméně k ničemu.

Seznamce se bránila jako čert kříži. „Je to pro úchyly!“ zděsila se, když jí tuhle možnost nadhodila její nejlepší kamarádka. Rychle to téma opustily, ale jí to vrtalo hlavou. Co kdyby... A pak to zkusila. Těch úchylů a neodbytných zabedněnců potkala, dle svého očekávání, spoustu. Ale pak tam bylo pár takových, co s nimi psala ráda. A nakonec jeden, který jí vyloženě dělal chutě. Přestože neviděla ani jeho fotku. Psali si o všem možném a ona měla ten pocit, že se dobře znají, i když někde vzadu v hlavě, blikalo červené světýlko. „Je to jenom iluze...“ že si ta upištěná intuice nedá pokoj. Snad jsou stejná krevní skupina.

***

On byl na seznamce, protože se nudil. Byl rozvedený a jeho dospělé děti si vedly vlastní životy, neměl důvod k nějakým morálním zábranám. Byl pohledný a peněz neměl málo, ženský na něj letěly. A tak si vybíral, mohl si to dovolit. Nehledal vztah. Hledal snad povyražení, snad přátelství, nebo prostě jen sex. A těch dam, co mu do té postele vlezly bylo překvapivě dost.

Tahle ale byla zajímavá jinak. Fotku mu poslala po dlouhém přemlouvání a velmi opatrnou, rozhodně na ní neukazovala svojí identitu. Ale i tak byla krásná. Věděl, že je tak trochu jiná a to mu imponovalo. Byla opatrná a rozhodně nebyla jednou z těch, co se chtěly nasáčkovat do postele zajištěnému muži. Chtěl jí. A někde vzadu v hlavě měl ukrytou myšlenku, že nejen na jednu noc, vlastně sex tentokrát nebyl cílem.

***

Nakonec si to rande domluvili. Ten den byli oba od rána nervózní. Těšili se. Měli za sebou snad kilometr vyměněných písmenek a pár fotek, které zakrývaly identitu, ale slibně napovídaly.

Ona zjišťovala, že by jí snad ani setkání za účelem dobrého sexu tentokrát nevadilo. V těch písmenkách bylo spoustu náznaků, které slibovaly smyslnost. A on znovu zjišťoval, že tentokrát není tak docela na lovu a je i celkem nervózní, což mu nebylo vlastní.

Bylo krásné odpoledne. Počasí jak z katalogu, teplý a barevný podzim. Poznal ji už z dálky a měl pocit, že snad jí zná už léta. A čím byl blíž, tím ten pocit byl silnější. Snad chemie, snad jsou stejná krevní skupina. Ona cítila na zádech jeho pohled, byla nervózní a zvědavá.

Když byl na pár kroků, otočila se. Ten energetický dotek byl mocný, ale něco tady bylo jinak. Hezký, jenom hodně jinak. Jeden okamžik tomu nevěřila, ale zeptala se „Tati...?!“

***

Dneska, po dvou letech, spolu sedí nad kávou a smějí se tomu, že ten příběh měl přeci jenom americký happy end. Kdyby se to bylo nestalo, nepřenesli by se přes staré křivdy. A ten kluk, co se bude chtít za chvíli narodit, by neměl dědečka.

Autor: Jana Klenorová | sobota 20.10.2018 20:20 | karma článku: 19.12 | přečteno: 988x

Další články blogera

Jana Klenorová

Dítě z lásky

Pak začal vznikat opatrný rozhovor, kde se bruslilo na velmi tenkém ledě. Bruslilo se ještě několik dnů, pak několik týdnů. Pak se chvíli nebruslilo, ale děly se jiné věci.

15.11.2022 v 14:44 | Karma článku: 10.75 | Přečteno: 367 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 24.85 | Přečteno: 429 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.40 | Přečteno: 298 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.77 | Přečteno: 518 | Diskuse
Počet článků 38 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 636

Příběhy vlastní, nevlastní i čistá fantasmagorie. Snaha vidět nejen černou a bílou. 

Jestli mi chcete napsat něco hezkého (nebo ošklivého), můžete na janaklenorova(at)centrum.cz.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...